lördag 26 december 2009

Julafton 2009

Så blev det då äntligen jul... och det blev en mycket fridfull och lugn och innerlig julafton med det som jag tycker är viktigast med denna högtid... nämligen gemenskap, glädje och god mat.


Vi städade och fixade efter en mysig grötfrukost.









Efter att hemmet blev fixat så åt vi en lite lättare lunch och därefter blev det Kalle Ankas jul som faktiskt båda killarna tittade på.

Men innan vi kunde sätta oss och njuta av mat och dryck så tyckte maken att vi skulle öppna alla paket. Han vars om barn på nytt!



Hmmm... vad kan detta vara?







I vår familj får alla julklappar, även djur i detta fall vår älskade hund Teddy. Teddy fick en grön groda. Här öppnar han sitt andra paket från hans extramatte.
Det blev som sagt en lyckad julafton. Lugnet hägrade och det var något jag kände att vi alla behövde. Det bjöds på små överraskningar i julklapparna till allas glädje. Det har varit en sådan intensiv tid nu innan jul med allt som skulle hinnas och en hel del måsten, vilket jag har som avsikt att minimer eller försöka ta bort till nästa jul.... men faktiskt så lägrade sig julstämningen till sist.








































































































































































































1 kommentar:

  1. Så underbart att er julafton blev så bra! :-)
    Kram

    SvaraRadera