tisdag 12 januari 2010

Tillbaka till vardagen och rutiner

Ja, så var lovet slut och man ska in i vardagen i gen vilket känns ganska så skönt! Man mår nog bäst att inte bryta sina vanemönster, trots allt. Det är också bra att försöka att äta lite mera normalt och inte som detta frosseri som ju julhelgen faktiskt är. det är bra segt att ta sig upp första dagarna efter en sådan här lång ledighet, usch!

Det var skönt att mjukstarta i går med lite planering. Vi hann planera flera veckor framåt och även diskutera riktlinjerna inför denna termin... skönt! Vi är också så eniga om vad vi vill ge barnen!

Nu verkar det som att den värsta kylan lagt sig, om det är tillfälligt det återstår att se, men i dag var det helt ljuvligt att vistas utomhus. Det har dock blivit en del negativa verkningar efter all denna kyla. Överallt hördes det som att det var kallt och vissa ledningar hade frusit sönder. Maken har alltså haft att göra och ligger just nu i skrivande stund och snarkar gott på soffan.

I dag köpte jag mina fösta semlor... underbart! Jag verkligen ska njuta av en sådan läckerbit tillsammans med en god kopp kaffe...

Svärmor har varit här och tagit emot sotaren idag. Hon bjöd oss på köttfärslimpa i dag till middag. Det känns helt suveränt detta att bara behöva i princip sätta sig vid ett dukat bord då man kommer hem från jobbet. Dessutom hade hon bakat så kallade grötlimpor. Man måste säga att man är bortskämd till tusen alltså!

I går tittade vi på tv´n.... typiskt med denna tv... i dag kom det förresten rapportering från ny forskning att vi lever avsevärt mycket kortare om vi ser på tv mer än fyra timmar per dag...Ja, vad ska man säga?

Nä nu ska jag ta och gå med soporna och sedan njuta av den här semlan... MUMS!

1 kommentar:

  1. Tänk om man hade en sån svärmor *drömmer mig bort*

    KRAM!

    SvaraRadera