söndag 18 oktober 2009

Feel the burn...

Ja, idag har man rört på fläsket... Det blev drygt en mils snabb promenad. Man måste ju försöka. Jag vet att jag varit dålig på detta att hålla mig i form. Det känns dock motigt då den mörkare årstiden nu är här... det blir ju inte ljusare heller... dagarna kommer att bli kortare och kortare.

Jag ser fram emot att få vara lite ledig snart. Det känns välbehövligt. Jag behöver tid att tänka, tid att vila...

Apropå tid. Chefen för barnomsorgen frågade mig hur det kommer att bli efter jul. Jag vet ärligt talat inte hur det kommer att bli. Jag vill ju vara kvar läsåret ut, och det är troligt att det med stor sannolikhet blir så, men man vet ju inte.

I dag fyllde så min son 20 år. Ringde och grattade och han verkade nöjd med dagen. Väl det. Själv har jag varit ganska trött idag. Vet inte om det var vädret som bidrog till denna lathet, hade tänkt ta reda på tvätt och kanske städa lite, men nehej... Jag har verkligen bara tagit det lugnt idag förutom promenaden. Det kan nog behövas det med ibland.

Mannen gjorde en underbar köttgryta till middag idag och vi åt så att vi blev alldeles trötta... men gott var det! Ja, nu är det bara att ladda inför en ny vecka. Ska titta lite på tv.

I kväll kommer vi att glutta lite på Ensam mamma söker. Jag vet inte om jag gillar idéen fullt ut. Jag tycker att man tar väldigt lite hänsyn till barnen i programmen. Vuxna får göra och ta ansvar för sina egna handlingar, men barnen kan ju ha svårt för att greppa vad som pågår. Nä, vuxnas kärleksaffärer tycker jag ska skötas av de vuxna... jag respekterar att andra tycker annorlunda.

Nej, som sagt, nu ska jag förlora mig lite i tv-såpornas värld...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar